Over LPC

Continu verbeteren met LPC

We vertalen de bedrijfsdoelstellingen naar begrijpbare en beïnvloedbare doelstellingen op de werkvloer. Hiermee maken we verbinding tussen het management en de werkvloer. De theorie van continue verbeteren maken wij op een simpele manier toepasbaar in de praktijk. Dit doen we door de mensen uit uw organisatie te trainen en nog dezelfde dag het geleerde samen toe te passen. Hierbij kijken we goed naar de bestaande processen, passen deze aan waar nodig en bouwen verder op het bestaande. Daarnaast kijken we naar het gedrag van de mensen en zorgen dat dit passend is bij het continu verbeteren. 

Lard Plekkenpol

Met behulp van mijn resultaatgerichte instelling streef ik samen met het team naar continue verbetering. Hierbij is denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen een eigenschap die bij mij past. Ik weet strategische doelstellingen te vertalen in begrijpbare performance indicators op elk niveau in de organisatie en kan daarbij snel schakelen tussen de verschillende niveaus.

 

Door mijn gestructureerde aanpak gecombineerd met  hands on mentaliteit krijg ik mensen mee in het verbeteren van processen. Hierbij maak ik altijd gebruik van de combinatie theorie en praktijk en vervul hierin een coachende rol. Verder vind ik een open en eerlijke communicatie van groot belang.